Stravování při roztroušené skleróze II

Alena Zvěřinová

Praha 2010

Druhé, rozšířené vydání publikace o tom, jak se správně stravovat při roztroušené skleróze (RS). Brožura vychází z nejnovějších poznatků o vlivu stravy na toto zatím nevyléčitelné onemocnění.

Má pomoci čtenářům orientovat se v nepřehledných a v některých případech i zdraví nebezpečných informacích o „zázračných“ dietách, kterými je údajně možné RS léčit. Čtyřicetistránková brožura obsahuje velmi cenná vysvětlení, proč nám lékaři v MS centrech doporučují konzumovat právě to či ono, a naopak nám nedoporučují jíst něco jiného. Díky podpoře firmy Bayer Schering Pharma vznikla unikátní pomůcka, která obsahuje i výčet potravinových doplňků, u kterých se potvrdilo, že mohou pacientům s RS prospívat. Nechybí ani informace, ve kterých potravinách se všechny vitaminy a stopové prvky nacházejí, a v jakém množství je konzumovat, aby tělo dostávalo denní doporučenou dávku. A nechybí ani vyzkoušené recepty na přípravu polévek, hlavních jídel, salátů a moučníků, které jsou nejen chutné, ale odpovídají i zásadám uvedeným v této publikaci.

Cena knihy je 80 Kč + poštovné a balné.


Knihu objednávejte na stránkách Mladí sklerotici.